Tijden voor BBQ bekend

Nog even en het is zo ver; de eerste Messemaker BBQ! De afgelopen periode hebben we van verschillende buren hulp aangeboden gekregen (deze week nemen we met iedereen nog even contact op), waardoor de BBQ vast een succes zal worden.

De planning is dat we tussen 11:00 en 13:00 gaan opbouwen. Vanaf 16:00 gaan we écht beginnen met een drankje erbij. In eerste instantie zal geprobeerd worden om de kinderen die dat willen / nodig hebben, vanaf 17:00 te laten eten. Eten ze liever met pappa en mamma mee, dan mag dat natuurlijk ook; het is enkel om te voorkomen dat het voor sommige kinderen te laat wordt.

Aansluitend aan de kinderen kunnen de volwassenen ook aan de slag gaan met BBQ-en. Er is voor iedereen zoveel mogelijk rekening gehouden met de persoonlijke wensen. Verzoek is om bv vis en vegetarische hapjes niet te nemen tenzij je dit nadrukkelijk als wens hebt aangegeven. Mocht er overblijven, dan is het vrij aan eenieder om er wat van te nemen.

Er is geen eindtijd gepland voor de BBQ, we zien wel hoe het loopt en tot wanneer we zin hebben om te blijven zitten.

Later vandaag zal ieder deelnemend gezin op het hoofd mailadres een mail ontvangen met daarin een betalingsverzoek. Controleer aub een laatste maal of er in deze mail de juiste aantallen deelnemers staan, en maak aub het verschuldigde bedrag vóór 7 september over op het in de mail genoemde rekeningnummer

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.