de Messemaker als website?

Welkom, waarschijnlijk ben je hier terecht gekomen naar aanleiding van de uitnodiging voor de buurt BBQ? Zoniet, lees dan straks ook even dit bericht.

Nu zul je jezelf wellicht afvragen waar deze website vandaan komt en wat er nu de bedoeling van is? Wel, het antwoord daarop is heel simpel: De site is aangemaakt als medium om makkelijk updates uit te kunnen sturen voor de BBQ. Echter, wat de site kan worden is volledig aan jullie als buurtbewoners! De site is een eenvoudige wordpress blog, die eenieder de gelegenheid geeft om zichzelf te registreren en daarna berichten te plaatsen, of er op te reageren. Wat voor berichten dan? Dat staat vrij om naar eigen inzicht in te vullen, maar denk bijvoorbeeld eens aan:

  • Jezelf als nieuwe wijkbewoner voorstellen aan je buren
  • Je buren attenderen op eventueel te verwachten overlast van een feestje of een verbouwing
  • Het organiseren van buurt activiteiten (BBQ, nieuwjaarsborrel, etc)
  • Je buren vragen of iemand toevallig een plintenladdertje heeft

Kortom, het is aan jullie als buurtbewoners om te kijken óf je iets met deze site wil gaan doen, en zo ja, wát dan. Daar waar er behoefte is aan uitbreiding van de functionaliteit, laat me dat dan AUB even weten, dan zal ik kijken wat ik kan doen om dat te implementeren. Wil je geen enkel nieuw bericht missen, abonneer je dan aan de rechterzijde van de site.

Misschien ook leuk; je eigen mailadres@demessemaker.nl? Mocht je daarin interesse hebben, stuur me dan AUB een mailtje zodat ik een mail adres voor je aan kan maken.

Voor nu zou ik zeggen; probeer de site eens uit, en plaats eens een berichtje!

met vriendelijke groet,
Joost

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.