Buurt plattegrond

Ook altijd zo’n moeite met onthouden wie nu bij welk huis hoort, en wat de namen ook alweer zijn? Mooi! dan ben ik daarin niet de enige. Er is per direct echter een hulpmiddel online, dat alvast voor een deel van de buurt dit probleem oplost. Vanaf nu kun je op de plattegrond van de buurt op het huis klikken, om meer info over de bewoners te verkrijgen. Op dit moment wordt er gebruik gemaakt van een demo versie van dit product, waardoor niet meer dan 20 huizen op de plattegrond zijn ingetekend. Indien er animo voor is kunnen we dit uitbreiden naar alle huizen in de straat, door het aanschaffen van de volledige versie van dit product. Bij de BBQ zal een collectepot neergezet worden, welke gebruikt zal worden voor de aanschaf van dit soort producten en onderhoud aan de site. Bijdrage is volledig op vrijwillige basis; ongeveer 3 euro per huishouden is nagenoeg kostendekkend.

Mocht je liever niet met naam en toenaam op de site genoemd worden, maak me dit dan aub even per mail kenbaar; ik zal dan direct de persoonsgegevens verwijderen.

Wellicht logisch, maar de gegevens in de plattegrond zijn enkel toegankelijk voor geregistreerde gebruikers, en kunnen dus niet door buitenstaanders bekeken worden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.