Amuse concerten

Beste Messemakers,
een aantal van jullie kwam de afgelopen jaren met regelmaat naar de zgn. amuse concerten die ik voor La Tertulia (schuin tegenover onze wijk) samenstelde.
Vrij plotseling stopte Tertulia vorig seizoen met die concerten maar goed nieuws, onze fraaie schouwburg heeft gevraagd of ik deze concertjes weer m.i.v. het komend seizoen wil programmeren.
De formule is gelijk gebleven, op zondagmorgen vanaf 10.30 ontvangst, concert van 11.00 tot 12.00 uur en aansluitend hapjes en een drankje.
Ik heb weer geput uit mijn muzikale netwerk en een heel mooi programma gemaakt.

14 oktober Kyoko Yonemoto viool met Constant Notten piano. Kyoko heeft zowat alle belangrijke internationale vioolconcoursen gewonnen en als jullie een Stradivarius van dichtbij willen zien en horen is dit de kans. (Beethoven o.a.)

11 november het Schubert consort bestaande uit de solisten van het Nederlands Kamerorkest. (Brahms, Beethoven, Ravel).

16 december A-Meuse saxofoonkwartet. Virtuoze spelers uit Nederland en België met zeer gevarieerd repertoire.

13 januari Dolle Diva. Sopraan Francis van Broekhuizen en pianist Gregor Bak. (Klassiek, musical, levensleid etc. op humoristische wijze gebracht, grote klasse!).

10 maart violiste Gwendolyn Masin en haar 7 mans strijkersensemble (Sarasate, Kreisler, Ravel etc.)Toppers!

14 april cellist Mirel Iancovici met pianist Jeroen Riemsdijk. Befaamde musici met werken uit Mirel’s geboorteland Roemenië.

En ook niet te versmaden harpiste Gwyneth Wentink op 12 mei. Harp met elektronica in de Martinus kerk om 14.30. In de kerk hebben we dit seizoen nog meer fraaie concerten geprogrammeerd, meer informatie is te vinden in de brochure van de schouwburg en op hun website www.schouwburgcuijk,nl

Naar ik hoop zien we elkaar in de schouwburg!

Groet,
John Floore
De Messemaker 50

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.