Barbeque de Messemaker 2017

Nieuw: een Buurt-BBQ op de Messemaker!

De afgelopen jaren is het inmiddels traditie geworden dat er in de zomer een evenement in het park georganiseerd wordt op de Messemaker. Hieraan werd door een grote hoeveelheid buurtbewoners deelgenomen, die van de gelegenheid gebruik maakten om elkaar eens beter te leren kennen. Voor de verzorging van de innerlijke mens was er telkens een frituurkraam aanwezig waar men naar hartelust de bloedvaten verstopt kon eten.

Ook dit jaar gaan we weer iets ondernemen in het park, maar ditmaal voorzien van een BBQ. Vorig jaar is hiervoor reeds een eerste aanzet gegeven door wat buurtjes. De bedoeling is dat de organisatie (Marc van nummer 19 en Joost van nummer 27) een volledig verzorgde BBQ gaat regelen, inclusief tafels & bankjes, barbeque apparatuur, vlees en serviesgoed.

Aangezien het de eerste keer is dat iets dergelijks georganiseerd gaat worden is nog niet helemaal duidelijk hoe het een en ander eruit komt te zien. Dat kan betekenen dat naarmate de einddatum nadert nog een keer een beroep gedaan zal worden op wat buren om te assisteren met hand- en span- diensten. Ook qua kosten moeten we het voorlopig met een schatting doen, waarbij we nu uitgaan van € 17.50 per volwassene en € 7.50 per kind. De uiteindelijke prijs is namelijk ook zeer afhankelijk van het aantal deelnemers.

Zin om aan de BBQ deel te nemen?? meld je dan vooral zo snel mogelijk (uiterlijk 31 juli) aan via het inschrijfformulier!

 

 

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.